打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] [商2]~牛奶仔~你真係好無聊,又要麻煩到我

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

係,好多次都係咁
你搵"牛奶仔" 就知有幾多post因為咁沈左
回復 支持 反對

@@
淆底? 講真 我真系好淆底
唔似某d人 成只死狗咁 跟住吠
唔上樂古就=淆底?(讀多幾年書啦 某個凈識蔣介石系共產黨ge人)

講到尾你地唔相信我 都系冇所謂的( 證據)
但反過來想 你地又 有冇證據呢?
好笑到極  既然你唔相信我ge證據 我地又有咩好傾呢?

至于態度方面 我大房的確系串左d 系尼度我代講聲sor(件事因我而起)
(但通緝某人ge事 根本唔系咩秘密 為咩火花流星 收人前 連問1句 其他人都冇呢?)
最后我重申1點 本人1日仲未退出巨商 通緝系會繼續的
如果有證據 證明某人的清白 我愿意實行承諾(退出巨商 做為1個了解)
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

@@
唔上樂古就=淆底?(讀多幾年書啦 某個凈識蔣介石系共產黨ge人)

好笑到極  ...
霄爺是也 發表於 5-9-2009 17:59

你仲好笑.唔知邊個唔信邊個呢
無啦啦比你搞單野上黎,你不如望清望楚條友有冇用過"亮**"呢個ac同你講野呀
點解收人之前你知會你地一聲?當自己係邊個?
你最後一句先係重點,點解要係我拎證據出來證明自己清白
而唔係你拎證據出來證明個位昆狗係本人呢?
你係咪有少少將件事本末倒置左??
回復 支持 反對

@@

好笑到極  ...
霄爺是也 發表於 5-9-2009 09:59

雖然我商1 但好明顯 連基本指証人地既証據都無 何解人地要拎証據出黎保自己
唔通你入到法院同個法官講 雖然我無証據明証 但佢都無拎証據証明自己清白
咁就可以入佢罪加昆狗2字 順便通緝埋
我諗你就算讀幾多十年書一樣無叉用 你唔7_7邊個得閒話你7_7

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
andrew6081 -5 注意用語

查看全部評分

回復 支持 反對

咩叫本末倒置?話自己 啊
之前我比曬相 當我聰明  
e家黎喊 冇證據 好笑好笑
就系因為你認為d 證據唔系證據?我d話就當吹水?你又當自己系邊個呀?
因為你1句唔系 就推翻我的證據 尼D 先叫好笑

仲有我從來冇當過自己系邊個   我就系我
大房收人前 最少要知個人系咪昆狗 尼d系常識
我從來冇叫某大房通知我1聲  問人 唔代表1定要問我(我系無料到ge)
回復 支持 反對

其實我feel到人地係特登拿單野出來搞到   
人地有意攻你城的話講咩都無用    因為要出師有名     看來商2右有戲看!!
回復 支持 反對

咩叫本末倒置?話自己 啊
之前我比曬相 當我聰明  
e家黎喊 冇證據 好笑好笑
就系因為你認為d 證據唔系證據?我d話就當吹水?你又當自己系邊個呀?
因為你1句唔系 就推翻我的證據 尼D 先叫好笑

仲有我從來冇當過自 ...
霄爺是也 發表於 5-9-2009 18:22

就算我唔係警察,有常識既人都知道你個d所謂證據跟本唔足以證明個位先生係本人喎
你個d相我真係好想笑,你比人呃完,條友失左縱跟住搵我祭旗呀?
又冇交易圖,又冇正ac同你傾既圖,有人密你話係邊個邊個,
正常人都知道應該密一密正ac確認啦下話?
你比人昆到,你係太過信人,打死無怨,警你又唔報
而家講到100%係我喎,我真係想放長雙眼睇下你d理論有幾多人認同
回復 支持 反對

其實我feel到人地係特登拿單野出來搞到   
人地有意攻你城的話講咩都無用    因為要出師有名     看來商2右有戲看!!
放ac專用 發表於 5-9-2009 18:24

有道理 或者有人想攻我地城 特登搵事出來搞
商2 有太多所謂Ge 正義人士啦
回復 支持 反對